Închide

Meciul sezonului pentru U-BT la Cluj. Campioana, duel tare cu Unicaja Malaga, în Liga Campionilor. Clubul a pus în vânzare bilete

Sport by Actual de Cluj - feb. 19, 2022 0 241

Poate cel mai aşteptat meci din acest sezon: U-Banca Transilvania joacă cu spaniolii de la Unicaja Malaga, marți, 8 martie, ora 19:30. Accesul spectatorilor este admis în limita a 30% din capacitatea BTarena, au anunțat organizatorii.

Ai acces la meci dacă:

A) eşti vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B) te afli în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

C) prezinţi rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Documente necesare la intrare în sală: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile.

Copiii care au vârsta sub 12 ani nu au nevoie de vaccin sau de test pentru a avea acces în sală.

Atestarea vaccinării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Se vor organiza teste rapide gratuite marţi, 8 martie, în intervalul orar 17.00 – 19.30. Maşina de ambulanţă va fi amplasată lângă restaurantul 4Champions.

Prețul biletelor este:

-10 lei în online (Se pot achizitiona maxim 5 bilete pe o adresa de e-mail!)
-12 lei la casa de bilete (casa de bilete de la BTarena va fi deschisă în ziua meciului, începând cu ora 12:00)
– 6 lei reducere la casa de bilete pentru elevi studenți și pensionari (în baza documentelor justificative)
– gratuit pentru copiii de până la 3 ani

Nici un comentariu

Scrie un comentariu