Închide

Meciul Poli Iași – CFR, din Cupa României, se va juca la Cluj. „Le mulțumim public celor din Iași”

Sport by Actual de Cluj - nov. 18, 2020 0 117

Partida dintre Politehnica Iași și CFR Cluj, din „16-imile” de finală ale Cupei României, nu se va mai juca la Iași, cum fusese stabilit la tragerea la sorți, ci la Cluj, la sfârșitul lunii noiembrie.

Decizia vine după ce formația clujeană le-a cerut celor de la Iași să accepte să joace la Cluj fiindcă CFR-ul evoluează în Europa League, iar partida din Cupă e programată între meciurile cu AS Roma și CSKA Sofia.

„CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească public clubului CSM Politehnica Iași, președintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu și staff-ului său tehnic și nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iași, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din șaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” și nu la Iași, așa cum era programat conform tragerii la sorți.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma și CSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană și pentru a îmbunătăți coeficientul țării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iași de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toți cei implicați în fotbalul românesc.

Ne arătăm încă o dată recunoștința în fața clubului ieșean! Vă mulțumim!„, este comunicatul transmis de clubul vișiniu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu