Închide

CFR, victorie fără emoții cu FC Argeș. Dan Petrescu menține suspansul în privința viitorului său la CFR Cluj

Sport by Actual de Cluj - nov. 09, 2020 0 104

CFR Cluj a învins-o în deplasare pe FC Argeș, scor 2-o, într-un meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Antrenorul CFR-ului spune că ia în calcul despărțirea de campioană.

Mario Rondon (34 de ani) a fost provdențial. Mai întâi a marcat simplu, din lui Deac, după o eroare gravă a portarului gazdelor (14) și tot el a înscris pentru 2-0 din pasa lui Pereira (23). A fost suficient pentru ca formația clujeană să câștige, reușind să nu primească nici gol.

„Pentru mine urmează o pauză de 4-5 zile, mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit 3 ani și jumătate aici, la un moment dat se întâmplă ceva cu tine, vrei altceva. Vine pauza și trebuie să iau o decizie care să fie bună și pentru mine și pentru club. Sper să fie decizia corectă. Ofertele sunt foarte multe, nu contează de la cine și cum.  Nu aș vrea să plec la CFR cu scandal și ceartă. Dacă aș pleca, aș vrea să fie ca ultima dată, să ne strângem mâna și să rămânem amici. Nu poți să pleci supărat după ce am luat 3 campionate și am făcut minuni prin Europa. Dacă aș pleca de la CFR, voi pleca cu capul sus, dau mâna cu toată lumea și merge fiecare înainte. În momentul ăsta chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez și să mă gândesc ce e mai bine pentru CFR și pentru mine”, a anunțat Dan Petrescu la finalul partidei.

 

FC ARGEȘ (4-4-1-1): Micle – G. Matei, Leca, Deslandes, Muşat – Drăghici, Maric, Prepeliţă, I. Şerban – Meza Colli – Blejdea
REZERVE: Greab, Turda, Mirică, Şerbănică, Marakis, Honciu, Ndiaye, A. Palic, Maes
ABSENȚI: –
ANTRENOR: Ionuț Codruț Moșteanu

CFR CLUJ (4-3-3): Bălgrădean – Cr. Manea, Susic, D. Ciobotariu, Camora – Itu, W. Soares Da Silva, Păun – Deac, Rondon, Pereira
REZERVE: Sandomierski, Latovlevici, Hoban, L. Aurelio, Djokovic, Costache, Haiduc, Carnat, Debeljuh

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu