Închide

Măsuri dure la U Cluj. Patru jucători amendaţi, după ce au băut într-un club. Pires şi-a pierdut şi banderola de căpitan

Sport by Actual de Cluj - dec. 07, 2022 0 697

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul lui U Cluj, a anunțat că cei 4 jucători care au petrecut în club în zilele dinaintea meciului de campionat cu Petrolul, pierdut cu 0-2, au fost sancţionaţi.

Ely Fernandes, Romario Pires, Dragoș Tescan și Andrei Gorcea, au fost amendați cu câte 1.000 de euro. Pe deasupra, Neagoe a decis să-i ia banderola căpitanului Romario Pires! De acum încolo, banderola Universității va fi purtată alternativ de Alexandru Chipciu și Ioan Filip.

„Știu foarte bine ce s-a întâmplat. Au fost cei 4 jucători de care s-a vorbit. Am discutat cu jucătorii și am luat niște măsuri. Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei. M-am informat foarte bine. Când iau decizii pe care nu aș dori să le iau și jucătorii încalcă regulamentul, atunci trebuie să fiu foarte bine documentat. Nu vreau să pedepsesc un jucător doar de dragul de a pedepsi.

Ei au fost penalizați destul de usturător. Îmi pare rău, dar aceasta este situația. Au fost amendați cu 1.000 de euro fiecare. Se vor opri banii din salariu. Universitatea Cluj e un club important, le-am spus și în vestiar, trebuie să respectăm numele pe care îl reprezentăm. E un club cu o istorie foarte mare, avem mulți fani pe care nu trebuie să îi dezamăgim. Datoria lor este să se pregătească foarte bine, să se pună în slujba echipei. Cui nu îi convine, e liber să meargă în altă parte. Lezăm imaginea clubului, iar Universitatea Cluj e o echipă cu o emblemă foarte grea. Noi trebuie să facem cinste acestui club, nu să lovim în imaginea lui. Ei nu trebuia să fie în acel moment unde au fost”, a precizat Neagoe într-o conferinţă de presă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu