Închide

Mașina care s-a răsturnat într-o râpă în apropiere de Băișoara noaptea trecută nu era înmatriculată, iar plăcuțele de înmatriculare montate erau false; în plus șoferul, un tânăr de 18 ani, nu deținea permis de conducere și era și beat

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 16, 2021 0 148

Mașina care s-a răsturnat într-o râpă în apropiere de Băișoara noaptea trecută nu era înmatriculată, iar plăcuțele de înmatriculare montate erau false; în plus șoferul, un tânăr de 18 ani, nu deținea permis de conducere și era și beat.

Tânărul de 18 ani din comuna Mihai Viteazu se deplasa noaptea trecută dinspre Valea Ierii înspre Băișoara și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina părăsind partea carosabilă, ajungând în albia râului Valea Ierii. Șoferul, dar și doi tineri de 18 și 23 de ani din Iara, au fost răniți. Șoferul era sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. ”De asemenea, verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat, având aplicate plăcuțe de înmatriculare false”, au arătat polițiștii, care au deschis dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat și cu numere false.

Citește și:

O mașină a căzut într-o râpă, în Cluj, doi pasageri și-au rupt picioarele

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare