Închide

Mascații au intrat din greșeală peste un bărbat la 5 dimineața, în Dej: „Ne scuzați că v-am deranjat”. Îl căutau pe capul „mafiei” hârtiei igienice

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 16, 2022 0 168

Un bărbat s-a trezit cu poliţia peste el în casă. Pus la pământ şi cu agenţii suflându-i în ceafă, a încercat să le explice că este o greşeală. Abia după ce a reuşit să se legitimeze, s-au lămurit şi musafirii matinali că este o greşeală. Confuzia de infarct s-a produs pentru că la avizier apartamentele din bloc apar în ordinea greşită. Iată imaginile cu întreaga peripeţie, în exclusivitate la Observator.

Claudiu Neag este numele acestuia: ”Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, poliţia, poliţia. Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos”. Adormit şi confuz, bărbatul le-a spus agenţilor că nu poate fi decât o greşeală. Cu greu, a fost lăsat să se legitimeze şi atunci tonul hotărât al poliţiştilor şi jandarmilor s-a înmuiat. Ruşinaţi, şi-au cerut scuze pentru eroarea matinală.

Apartamentul în care locuieşte bărbatul căutat de poliţie nu apare nici pe lista de la administraţie şi nu are nici cutie poştală. După mansardarea blocului, apartamentele nou făcute au fost numerotate în funcţie de ordinea în care au fost vândute, iar mai apoi nimeni nu a mai actualizat lista de la parterul blocului.

Anchetatorii îl căutau, de fapt, pe vecinul său, de la două apartamente distanţă, care, împreună cu alţi patru complici, ar fi pus în mişcare o afacere în care au furat hârtie igienică de zeci de mii de euro. Adevăratul infractor ar fi ajuns în atenţia anchetatorilor pentru că ar fi furat hârtie igienică de 44.000 de euro, pe care mai apoi o vindeau la diverse magazine din oraş. Timp de aproape trei luni, cei patru bărbaţi, care încărcau hârtia din depozit doar noaptea, nu au fost deranjaţi de nimeni. Ieşeau fără nicio problemă pe poarta fabricii, deoarece complice le era chiar portarul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu