Închide

Marș academic la Cluj la care participă și Iohannis, aflat în campanie electorală

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 26, 2019 0 796

Președintele României, Klaus Iohannis, vine din nou la Cluj, în 30 septembrie, pentru a se întâlni cu organizațiile de partid ale PNL din regiunea Nord-Vest. Acesta va participa și la ceremonia de deschidere a Anului Universitar Centenar 2019-2020, eveniment din cadrul UBB Cluj ce va fi urmat de un marș academic, la care participă toate universitățile clujene. Reaminim că Iohannis va candida din partea PNL pentru un nou mandat de președinte al României, la alegerile din 24 noiembrie.

La Adunarea Regională a PNL de la Cluj vor participa peste 1500 de membri de partid, din toate cele 6 județe din regiuna Nord-Vest. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, de la ora 17.00. Înainte de acest eveniment, președintele României a fost invitat să participe la ceremonia de deschidere a anului universitar din cadrul UBB Cluj. După ceremonie este programat un marș academic, de la 11.30, pe traseul din centrul Clujului, respectiv străzile Mihail Kogălniceanu – Baba Novac –  I.C. Brătianu – Piaţa Ştefan cel Mare – Eroilor – Piaţa Unirii.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.