Închide

Marele zero al Companiei de Autostrăzi: 0 km de autostrăzi, 0 km de variante de ocolire, 0 km de drum național în 2017

AdministrațieSinteză știri naționale by Catalin Suciu - dec. 15, 2017 0 696

Bilanțul de final de an al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere arată un dezastru pe toate planurile, sustine Asociatia Pro Infrastructura care cere demisia directorului CNAIR.

ONG-ul care urmărește derularea proiectelor de infrastructură acuză conducerea Companiei de Drumuri că nu găsește soluții să deschidă circulației „segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebeș-Turda loturile 3 și 4, sau Varianta de Ocolire Caracal”.

„Dezastru pe toate planurile la bilanțul de final de an al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere! 0 km de autostrăzi, 0 km de variante de ocolire, 0 km de drum national finalizați în 2017!”, scrie Asociatia Pro Infrastructura.

„În afara sectorului de 15 km dintre Dumbrava și Margina dat în circulatie pe 6 martie 2017, tronson care face parte din Autostrada A1 Lugoj-Deva care a fost finalizat încă din decembrie 2016, compania condusă de directorul general interimar Stefan Ioniță nu este în stare să deschidă traficul până la sfârșitul anului curent nici măcar pe segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebeș-Turda loturile 3 și 4, sau Varianta de Ocolire Caracal. Fuga de responsabilitate și interpretarea viciată a Regulamentelor de Recepție nu reflectă decât o profundă incompetență managerială și o batjocură la adresa tuturor cetățenilor care își pun zilnic viața în pericol pe drumuri naționale uzate fizic și moral”, se arata în comunicatul API publicat pe pagina de Facebook.

Asociatia avertizeaza și că „inchiderea” coridorului de autostradă Sibiu-Nădlac (A1) este și ea amânată pe termen nedefinit „datorită performanțelor dezastruoase în tratarea problemelor rămase pe secțiunea Lugoj-Deva.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare