Închide

Manea, noi „săgeți” înspre CFR: fotbalistul lasă de înțeles că a pierdut EURO fiindcă nu și -a prelungit contractul cu echipa lui Varga

Sport by Actual de Cluj - iul. 06, 2024 0 89

După șapte sezoane la CFR Cluj, cu care a câștigat pe plan intern o grămadă de trofee, Cristi Manea a plecat liber de contract în vară și a semnat cu Rapid.

Fotbalistul susține că a avut de pierdut pentru că a refuzat să își prelungească contractul cu echipa clujeană.

„Normal că mă așteptam să mă sprijine mai mult, dar asta este, așa e în România uneori. Când expiră contractul, nu mai poți juca. Eu respect clubul acela, toți oamenii din jurul clubului, pentru că m-au ajutat foarte mult. Și eu am ajutat clubul, a fost reciproc. Dar am așa un gust amar, se putea termina altfel, mai frumos. Multă lume m-a iubit acolo și cred că încă mă iubește. Așa e în fotbal, nu aveam ce să mai fac. Privesc înainte, să joc cât mai bine aici și să fim cât mai sus. Cu selecționerul nu prea am vorbit, doar cu antrenorii secunzi. Cu ei am ținut pentru că îi cunosc, am mai lucrat și înainte cu ei. Cu un ochi plângeam și cu unul râdeam. M-am bucurat din tot sufletul pentru băieți.

Am vorbit cu mai mulți, cu Drăguș, cu Ianis, cu Florinel, cu cei care am copilărit. I-am felicitat. Am vorbit cu ei pe video. Le părea și lor rău că nu am fost acolo că noi am fost de mult timp împreună și suntem uniți. S-a și văzut asta pe teren”, a spus Cristi Manea.

Fundașul dreapta a susținut anterior că la formația din Gruia sunt întârzieri salariale însemnate.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare