Închide

Mai puține autorizații emise în Florești în 4 ani, decât a emis vechea administrație în ultimul an de mandat/ Primarul Pivariu: S-au autorizat doar locuințe care respectă standardele de urbanism

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 02, 2024 0 50

𝐈̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟎-𝟐𝟎𝟐𝟒, Primăria Florești a autorizat de trei ori mai puține locuințe, 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟕-𝟐𝟎𝟐𝟎.

“Dacă în ultimul an de mandat al fostei administrații au fost emise 105 Autorizații de Construire pentru blocuri, în cei 4 ani de mandat, eu am emis în total 95 Autorizații de Construire pentru blocuri. 𝐏𝐫𝐢𝐧 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐩𝐭 𝐜𝐚̆ 𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐫𝐮𝐩𝐭 𝐫𝐢𝐭𝐦𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐝𝐚̆𝐝𝐞𝐚𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟎, 𝐚𝐦 𝐨𝐩𝐫𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟕𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐬̦𝐢𝐧𝐢 𝐧𝐨𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢”, a arătat primarul Bogdan Pivariu.

El a arătat că toate noile construcții respectă cu strictețe standardele de urbanism în materie de spații verzi, lățimea drumurilor și distanțele față de clădirile existente, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

“Punem accent pe dezvoltare durabilă și echilibrată, iar angajamentul nostru este să continuăm să dezvoltăm un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri”, a mai arătat Pivariu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu