Închide

Mai puțin de o săptămnă până începe festivalul Massif din Poiana Brașov/Ce concerte au pregătit organizatorii

ActualitateFestival by Actual de Cluj - mart. 08, 2024 0 95

Festivalul Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției, dar și a experiențelor exclusiviste se vor aduna. Potrivit organizatorilor, programul complet pentru ediția din 2024 a fost definitivat.

Potrivit acestora, vor exista mai multe scene – scena principală, G.O.A.T.Stage (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, GEORGE MusicHideout dar și reprezentații la apres-ski-urile partenere.

Programul primei zile de festival, joi, 14 martie, începe de la ora 17:00. Fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și GORDO, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, iar lineup-ul este completat și de Wilkinson, HVNDS și Puya.
Vineri, 15 martie, producătorul deep house, Grigoré, belgianul Netsky și unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud, Shimza, vin să ofere cea mai epică atmosferă în a doua zi de festival.
Sâmbătă, 16 martie, festivalierii vor petrece alături de personajul misterios Claptone, duo-ul britanic de drum & bass Chase & Status, australianul Dub FX alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști, britanicul Mr. Woodnote, HVMZA,
dar și cele mai cunoscute nume din muzica românească, Deliric x Silent Strike și Killa Fonic.
În ultima zi de festival, duminică, 17 martie, programul va începe de la ora 12:00, iar printre artiștii care vor încheia ultima zi de festival se numără cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers care vor aduce cea
mai tare petrecere.

Fiind al doilea an de existență a Festivlaului Massif, organizatorii promit că vor face din stațiunea Poiana Brașov cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europași anul acesta.

Abonamentele pentru cea de-a doua ediție a festivalului Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com

sursă foto: Be Massif/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare