Închide

Mai mult de jumătate dintre lucrările de pe șantierele secțiunilor Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor ale Autostrăzii Transilvania sunt executate. Termenul de deschidere este 2025

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 29, 2023 1 383

Șnatierele de pe șantierele secțiunilor Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor ale Autostrăzii Transilvania sunt la peste 52%, arată Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Potrivit instituției, asocierea Spedition UMB  –  Tehnostrade – Electromontaj are mobilizați un număr de 802 muncitori și 286 de utilaje. Termenul de deschidere este 2025. 

Mai multe imagini de pe șantierul Autostrăzii Transilvania, secțiunile Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor, au fost postate de CNAIR pe rețelele de socializare. Instituția a arăta tcă în prezent, pe secțiunea Nădășelu – Mihăiești se execută lucrări de montare grinzi, betonare, cofrare („montare grinzi structura 1, betonare cuzineți la structura 4, cofrare rigolă la structura 5, armare placă suprabetonare la structurile 7 și 8), dar și lucrări de terasamente (umpluturi, strat inferior fundație). Pe secțiunea Mihăiești-Zimbor se derulează lucrări la structuri (Cofrare și betonare elevații pile la structurile 1 și 5; armare pile la structura 7; cofrare și betonare elevații la structura 7; aplicare hidroizolație radier la structura 11) dar și la partea de terasamente (strat de formă).

Lungimea acestor secțiuni din Autostrada Transilvania este de 30,06 kilometri iar termenul pentru deschidere este 2025. Valoare lucrărilor este de peste 1,625 miliarde de lei, fără TVA.

Un comentariu

  1. Drumul spre Vest prinde contur. În timp, poate se vor întoarce și cei rătăciți prin cele străinătăți. Pentru că, doar că… dor nespus și vorbe meșteșugite, țara asta nu va putea fi păstrată. Iar ăi haini stau la pândă. Vom pleca și vom veni. Mereu. Noi și cei de după noi. Bravo!

Scrie un comentariu

Articole similare