Închide

A fost publicat programul TIFF.22/În 9 iunie începe festivalul de film din Cluj-Napoca/Vor fi proiectate 200 de filme

ActualitateFilm by Actual de Cluj - mai 29, 2023 0 238

Actorul australian Geoffrey Rush este invitatul special al TIFF.22. Cariera lui de peste 40 de ani, care cuprinde roluri în câteva dintre cele mai premiate filme ale ultimelor decenii, dar și în seria fantasy Pirații din Caraibe, va fi celebrată la Cluj-Napoca, unde Geoffrey Rush va fi omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate.

Într-o săptămână și 4 zile va începe festivalul dedicat filmului la Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat deja programul complet al ediției din 2023 a TIFF.

Peste 180 de filme de lung metraj, 18 filme de scurt metraj din 45 de țări vor rula în cadrul ediției cu nr.22 a Festivalului de Film Transilvania care va avea loc în Cluj-Napoca, între 9 și 18 iunie. Este o ediție care sintetizează, în spotul festivalului, „iubirea pentru film și iubirea pentru celălalt”, după cum a subliniat directorul artistic al festivalului, Mihai Chirilov, mai ales că, în decursul ediției, festivalul a fost prilej pentru participanți să relaționeze, să se împrietenească sau chiar să se căsătorească, în urma relațiilor închegate pe parcusul TIFF.

Programul complet TIFF AICI.

Broşura APERITIFF AICI.

sursă foto: TIFF/Nicu Cherciu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu