Închide

”Luna” de pe Kogălniceanu, demontată două zile din cauza vântului

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 03, 2020 0 386

Vești proaste pentru clujenii care nu au apucat încă să se fotografieze cu ”Luna”, azi și mâine instalația care imită luna de pe cer va fi indisponibilă din cauza vântului puternic așteptat în Cluj.

”Ca urmare a prognozei meteo pentru azi și mâine (3 și 4 decembrie), care include pentru municipiul Cluj-Napoca vânt preconizat să bată cu viteze de peste 17 km pe oră, reprezentanții Asociației Daisler, organizatorul Lights On Romania, împreună cu tehnicienii și artistul Luke Jerram, au luat decizia de a demonta temporar instalația Museum of the Moon, expusă până acum în Piațeta Jean Calvin din oraș”, arată organizatorii.

Instalația va fi din nou disponibilă publicului pe măsură ce prognoza meteo se va schimba. ”Museum of the Moon e o construcție ușoară care reacționează similar unei vele atunci când vântul bate cu intensitate crescută, existând riscul de a pune în pericol structura de ancorare dar și vizitatorii săi”, mai arată aceștia. Celelalte instalații din cadrul Lights On rămân disponibile publicului larg.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu