Închide

Ludovic Orban: Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri de COVID-19 poate să conducă la noi măsuri de restricţii

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - iun. 05, 2020 1 143

Premierul Ludovic Orban avertizează că „orice creştere semnificativă” a numărului de cazuri de COVID-19 poate să conducă „la noi măsuri de restricţii”, informează hotnews.ro.

„Aşteptăm să vedem evoluţia. Numai pe baza numărului de persoane care au fost diagnosticate pozitiv într-o zi nu este bine să formulezi judecăţi de valoare, opinii. Sigur că e un semnal de alarmă şi va trebui să urmărim cu şi mai multă atenţie ceea ce se va întâmpla. (…) Respectaţi toate regulile, protejaţi şi protejaţi-vă şi protejaţi-i pe cei din jur, pentru că orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricţii”, a spus vineri Ludovic Orban.

În ultimele 24 de ore au fost raporate 196 de noi cazuri de îmbolnăvire, în scădere față de ziua precentă care a marcat cel mai mare număr de noi cazuri (238) din ultimele trei săptămâni. De la debutul pandemiei, s-au vindecat 14.145 de români.

  • Un comentariu

    1. Sa intelegem ca s-a dat ordin sa se faca mai multe testari pentru a se demonstra numarul mai mare de infestari? Sau se vor folosi aparate decalibrate, pentru a rezista la putere acest guvern incompetent?

    Scrie un comentariu