Închide

Lucrările la secțiunea Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania au ajuns la jumătate, constructorul promite că se poate circula la sfârșitul anului

EconomieTop News by Actual de Cluj - mai 26, 2023 0 214

Lucrările la secțiunea Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania au ajuns la jumătate, au constatat oficialii Companiei Naționale de Autostrăzi într-o inspecție ieri.

În acest moment lucrările în execuție pe șantier sunt stabilizarea cu lianți hidraulici, umplutura cu material coeziv și balast, amenajări hidrotehnice, turnare plăci de suprabetonare și elevații și montare de grinzi și predale prefabricate. Conform inspecției de ieri în șantier sunt mobilizați un număr de 650 de muncitori și cinci sute de utilaje. Termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor este prima parte a anului viitor, ”dar avem promisiuni din partea antreprenorului că se va putea circula pe acest tronson de la sfârșitul acestui an”, arată CNAIR.

Antreprenorul care execută lucrările e asocierea Strabag SRL – Geiger Transilvania. Tronsonul are o lungime de 15,7 kilometri iar valoarea lucrărilor ajunge la 420 milioane de lei plus TVA.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu