Închide

Lucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe din Cluj/Spitalul Clinic Județean de Urgență: Capacitatea de preluarea a pacienților se va diminua

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - feb. 26, 2024 0 113

Timp de o săptămână, în perioada 26 februarie – 4 marti, în sectorul de triaj al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Cluj vor avea loc lucrări de reparații și întreținere.

„Datorită reducerii substanțiale a spațiului funcțional, UPU va avea o capacitate diminuată de preluare a pacienților. Se va asigura asistența medicală de urgență cu prioritate cazurilor critice, de cod rosu. Ulterior, în măsura în care spațiul permite, se vor prelua cazuri de cod galben și verde. Vor fi posibilități limitate de izolare a cazurilor infecțioase și nu se vor prelua pacienții care reprezintă cazuri sociale. O parte dintre cazurile de urgențe vor fi transportate la camerele de gardă ale altor unități spitalicești de către serviciul de ambulanță”, a arătat conducerea Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.
.
Pe durata efectuării lucrărilor, accesul în UPU se va face pe ușa laterală a cladirii, aflată pe partea cu Clinica Chirurgie I. „În vederea ducerii la îndeplinire a lucrărilor de renovare și igienizare, rugăm pacienții și aparținătorii să dea dovadă de înțelegere”, a mai completat instituția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare