Închide

Lucan, întrebat de unde are mii de euro: „Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 01, 2018 1 2459

E prima zi din an iar chirurgul Mihai Lucan trebuie să se prezinte la controlul regulat la secția de Poliție, ca o condiție a cercetării sale în stare de libertate în dosarul de delapidare a Institutului de Transplant Renal din Cluj. Ziariștii l-au întrebat de unde are miile de euro găsite de anchetatori, iar răspunsul lui Lucan – vârsta și experiența de chirurg.

Lucan s-a prezentat la Poliție azi și, întrebat de unde avea cei 5.000 de euro ce i-au căzut din buzunar la audieri,a spus că îi avea într-un rucsac pe care l-a prezentat anchetatorilor. De unde avea acești bani? „Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi”, a răspuns el.

Lucan trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la secția de Poliție, până când i se ridică măsura controlului judiciar în dosarul în care e anchetat pentru delapidarea ICUTR Cluj: decizia o ia instanța în următoarele zile, când e analizat recursul procurorilor la decizia Tribunalului București de a respinge cererea de arest preventiv, înlocuită de cea de cercetare sub control judiciar.

Citește și:

UPDATE Revelion acasă pentru Mihai Lucan? Cu 2 ore înainte de închiderea programului la Curtea de Apel București recursul n-a ajuns pe rol. Judecătoarea, cunoscută pentru că amână motivările

Un comentariu

  1. Deci sa inteleg ca de la 75.000 de pacienti ai luat mita ? Atunci iti meriti soarta sa fi arestat si sa faci bulau pana la loc comanda.

Scrie un comentariu

Articole similare