Închide

Lovitură dură primită de CFR Cluj. Campioana rămâne fără Dan Petrescu la următoarele partide

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 11, 2019 0 295

Dan Petrescu a fost judecat de Comisia de Disciplină a FRF după ce a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu în meciul pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3, de la finalul lunii trecute. Petrescu l-a înjurat repetat pe arbitru, iar acum a primit o suspendare de 4 etape.

În cazul în care suspendarea de 4 etape va fi menținută, Petrescu va rata partidele cu FC Voluntari (a), FCSB (d), Gaz Metan (a) și Viitorul (d).

De asemenea, juristul campioanei, Ioan Ivașcu, a fost suspendat pentru 2 luni și amendat cu 13.600 lei, după ce a intrat pe teren și la vestiare pentru a insulta brigada condusă de Sebastian Colțescu, anunță gsp.ro.

Goalkeeper-ul Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, la fel și Păun. Portarul a primit o amendă de 5.000 de lei, în timp ce mijlocașul va plăti 6.000 de lei. Căpitanul campioanei, Mario Camora, va sta o rundă pe tușă pentru „roșul” încasat în meci.

Toate deciziile pot fi contestate la apel!

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.