Închide

Liderul PSD Cluj: de ce sunt ipocriți USR-iștii

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 08, 2019 0 761

USR-iștii au strâns semnături anul trecut la Festivalul Untold pentru o cauză politică (Fără Penali) și s-au mai și distrat iar acum vor să se folosească de acest eveniment pentru a-și face campanie și a mima că fac opoziție primarului Emil Boc, exploatând faptul că mulți clujeni sunt deranjați de organizarea manifestării în centrul Clujului, spune președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

„Fac parte din acea minoritate de tineri clujeni, care nu a fost la Untold, însă mereu am fost prezent la festivalul din Bonţida. De la bun început am privit cu reticenţă finanţarea primei ediţii a festivalului de către primărie şi organizarea acestuia în centrul oraşului, care în mod cert deranjează mulţi clujeni, în special vârstnicii şi bolnavii din spitale. Pe de altă parte, trebuie să recunoaştem că alături de Electric Castle, Untold-ul pune Clujul pe harta lumii timp de patru zile, în fiecare an. Sunt cele mai notorii evenimente ale comunităţii noastre din ultimii treizeci de ani, evenimente care aduc venituri consistente şi care fac o publicitate incredibilă oraşului şi judeţului. Că vrem să o recunoaştem sau nu, după universităţile oraşului nostru, pentru adolescenţii şi tinerii din ziua de astăzi, cele două evenimente sunt repere anuale în perioada estivală”, a spus Horia Nasra.

Deputatul și liderul PSD Cluj pune la îndoială intenția anunțată public de USR Cluj de a organiza o dezbatere cu privire la mutarea festivalului pe Valea Gârbăului în condițiile în care liderii partidului s-au folosit de festival pentru a strânge semnături pentru o cauză politică iar acum exploatează un subiect populist pentru a se preface că fac campanie împotrivia lui Emil Boc în condițiile în care problemele reale ale orașului sunt altele.

De ce elita luminată şi perfect morală a USR Cluj nu a organizat această dezbatere în 2018, atunci când la Untold liderii au strâns semnături pentru campania “fără penali”? De ce Goţiu şi Ungureanu nu le-au expus atunci tinerilor prezenţi la festival nemulţumirile? Păi asta nu este ipocrizie domnilor? De ce Cătălin Sălăgean este cuprins acum de deontologia festivalieră dar în fiecare an participa la Untold? De ce domniile voastre nu aţi tras un semnal de alarmă cu privire la sutele de mii de euro, fonduri acordate de primărie la prima ediţie, bani pentru care Boc şi camarila PD-PNL nu găsesc explicaţii? De ce domniile voastre încearcă acum printr-un subiect extrem de populist să vă prefaceţi că faceţi opoziţie în Cluj, când problemele municipalităţii de zi cu zi sunt altele, de la aglomeraţia în trafic la gestionarea deşeurilor? Vă place blatul?”, adresează Nasra niște întrebări cu privire la modul în care USR se raportează acum la primarul Emil Boc și la evenimentul organizat în Cluj.

Liderul PSD Cluj mai spune că, de fapt, „acesta este omul nou, UeSeRist, oameni buni, vertical şi coerent până la capăt, om nou care se distrează la festival, strânge semnături pentru o cauză politică, apoi aruncă cu noroi”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu