Închide

Liderul AUR, George Simion, ajunge miercuri și la Cluj Napoca, în campania sa de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - ian. 17, 2022 1 377

După ce s-a perindat în mai multe orașe din Transilvania și Banat, președintele Alianței pentru Uniunea Românilor (AUR), George Simion, ajunge miercuri la Cluj Napoca, fiind preconizată o manifestație cu mult zgomot, precum cea desfășurată la Timișoara.

În periplul de la Timișoara, Geroge Simion împreună cu mai mulți simpatizanți AUR au năvălit în Primăria condusă de Dominic Fritz, într-o încercare de acaparare a atenției publice și de intimidare a funcționarilor din instituție.

Simion a anunțat că a organizat o „Ligă anti-Fritz”, la care au aderat mai mulți lideri de la diverse formațiuni politice, și că va strânge semnături și pentru demiterea primarului Timișoarei.

Conform informațiilor transmise de reprezentanții AUR, George Simion va ajunge în muncipiul Cluj Napoca miercuri. Planul său este de a staționa în mai multe localități din județ, pentru a vorbi cu simpatizanții și a aduna cât mai multe semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

În ultima vizită la Oradea, Simion a fost primit de zeci de simpatizanți. A fost însă și un grup de elevi care a manifestat împotriva lui Simion.

Conform informațiilor transmise de Primăria Cluj, AUR nu a solicitat autorizație pentru vreo manifestație publică, însă există semnale că simpatizanții acestei formațiuni politice se vor aduna în număr mare în Piața Avrma Iancu, între orele 12.30-13.30.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare