Închide

Liderii din umbră. CFR Cluj a învins Petrolul și e cea mai redutabilă formație din liga 1 în acest an

Sport by Catalin Suciu - aug. 11, 2015 0 539

Penalizată cu 6 puncte de Comisia de Licențiere înainte de startul sezonului, echipa lui Dican a reușit să recupereze diferența, ba chiar să o și depășească. Învinsă în urmă cu o etapă de Iași , CFR s-a revanșat și s-a impus pe teren propriu în fața Petrolului, echipă fără nici un succes în cinci partide.

Oaspeții au ratat prin Moussa prima ocazie, iar Petrucci a replicat cu o execuție fină de la 20 de metri, dar lobul acestuia n-a prins poarta lui Pecanha (8). Farina putea deschide scorul, iar în partea secundă Petrolul a ratat alte două ocazii importante prin același Moussa (53, 58).
Dican a schimbat apoi în ofensivă, iar mutările s-au dovedit câștigătoare. Păun- intrat în locul Concalves- a creat faza din care Cristian Lopes – trimis în teren în locul lui Belek – a reușit primul gol de la venirea în România. Spaniolul a șutat de la 10 metri din întoarcere, iar Pecanha a scos mingea din plasă (76).
Oaspeții nu s-au predat, s-au luptat până la ultimul fluier, însă Voinea și Benga au ratat ocazii uriașe în prelungirile partidei.
Clujenii ajung la 11 puncte câștigate pe teren, cu care ar fi lideri în Liga 1.

Echipele de start:
CFR Cluj: Marc – Tiago Lopes, Larie, Tinc, Camora – Jakolis, Petrucci, Mureşan, Goncalves – Voiculeţ, Beleck

Petrolul: Pecanha – Beţa, Benga, Tudose, Porret – Bucşa, Marinescu – Nepomuceno, Ropotan, Farina – Moussa

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.