Închide

Echipa de baschet trage tare în cantonament. Obiectivul pentru sezonul următor e titlul!

Sport by Catalin Suciu - aug. 14, 2015 0 293

„U” BT Cluj a plecat în cantonament la Cheile Gradistei , unde se va pregăti până pe 21 august, a anunțat site-ul oficial al clubului.

Lotul de jucatori care au plecat in cantonament: Tudor Jucan, Catalin Baciu, Filip Adamovic, Rolland Torok, Darius Hargrove, Andrii Kalnichenko, Karamo Jawara, Ivan Zigeranovic, Camil Berculescu, Alex Mircean, Kuti Nandor, Tudor Gheorghe.
Antrenor principal: Marcel Tenter
Antrenori secunzi: Dorin Pintea, Mihai Silvasan
Kenetoterapeuri: Adrian Resteman, Tudor Pintea.
Jucatorii  Wilhelm Brosser si Bogdan Pogacean sunt accidentati si au ramas la Cluj, in timp ce Muhamed Pasalic este la lotul national al Bosniei&Hertegovina, iar Kyndall Dykes va ajunge la Cluj la sfarsitul acestei luni.

Programul de pregatire al echipei:

10 – 21 august: cantonament Cheile Gradistei
22 – 28 august: pregatire la Cluj-Napoca
29 – 30 august: participare la Cupa Energia Tg. Jiu
31 august – 6 septembrie: turneu in Serbia
7 – 18 septembrie: pregatire la Cluj-Napoca
11 – 12 septembrie – City Cup 2015 la Cluj (U-Banca Transilvania, Steaua Bucuresti, Energia Targu Jiu, Metalac Valjevo).

S-a reunit U BT Cluj. Ambiții mari pentru noul sezon.E timpul pentru un nou titlu la Cluj?

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.