Închide

Liber la vaccinarea cu AstraZeneca pentru oricine, chiar și fără programare / Valeriu Gheorghiță: În centrele în care sunt locuri neocupate se poate prezenta orice persoană fără programare și va primi vaccinul / Aproape 70.000 de locuri sunt disponibile

Sănătate by Actual de Cluj - apr. 13, 2021 0 94

Orice persoană care dorește să se vaccineze anti-COVID se va putea prezenta fără programare la un centru în care se face imunizarea cu doze de la AstraZeneca și care are locuri libere și va fi vaccinată, a declarat, astăzi, pentru G4Media.ro, președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

„Se poate permite vaccinarea fără programare doar în centrele AstraZeneca care nu au locurile ocupate, nu în centrele care au locurile ocupate și listă de așteptare. Se pot vizualiza pe harta interactivă ROvaccinare de pe platforma de programare centrele cu vaccin AstraZeneca, se alege centrul cu locuri libere și se prezintă la vaccinare. Prioritatea se menține pentru cei care au programare, însă se poate permite acolo unde există locuri libere și vaccinarea fără programare”, a declarat Valeriu Gheorghiță pentru G4Media.ro.

În această dimineață, pe platforma de vaccinare erau afișate aproape 70.000 de locuri libere în toată țara pentru vaccinul AstraZeneca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu