Închide

Lecţii pentru programatorii clujeni de la un specialist IT de la Telegraph şi Yahoo!Europe

Economie by Kristina Reştea - nov. 11, 2015 0 1014

 

Clujul este în acest final de săptămână gazda unui eveniment tehnic, adresat it-iştilor clujeni axaţi pe tehnologii reactive (sisteme care răspund automat la schimbarea de parametri.). La eveniment va susţine o prezentare şi Artur Ortega, Solution Architect în cadrul Thelegraph Media Group şi care a lucrat anterior şi pentru Yahoo!Europe.

Evenimentul se numeste Hello, Reactive World, este organizat de 3Pillar Global şi are loc în două centre importante pe harta IT-ului de România: Cluj şi Timişoara. Prima sesiune are loc la Cluj în 14 noiembrie. „IT-ul românesc are nevoie de specialiști bine pregătiți, aceasta este condiția esențială pentru ca piața să crească în continuare. În acest mod asigurăm valoarea adăugată a produselor și serviciilor made in România. Evenimentele în care speakeri internaționali de top vorbesc, alături de specialiști clujeni și timișoreni, despre cele mai noi tehnologii sunt o oportunitate atât în ceea ce privește învățarea, cât și pentru a ne testa, fiecare, nivelul de pregătire”, susţine Cătălin Ștef, Senior Vice-President 3Pillar Global, companie care în România are birouri la Cluj şi Timişoara.

Artur Ortega, „oaspetele de onoare” al evenimentului de la Cluj, este un inginer cu 20 de ani de experienţă în dezvoltarea de software, lucrând cu echipe răspândite în mai multe locuri din lume. Proiectează, optimizează şi integrează procese de business în diverse sisteme cu focus pe tehnologii mobile. Artur Ortega a lucrat pentru Yahoo!Europe şi a fost membru al Consorţiului World Wide Web (W3C). Prezentarea sa va pune accent pe importanţa arhitecturilor reactive şi va oferi detalii despre modul în care Telegraph Media Group foloseşte tehnologiile reactive şi modul în care acestea sunt integrate în sistemele grupului media.

Lista speakerilor va fi completată de Robert Cristian, directorul Grupului de Tehnologii Avansate a 3Pillar Global România. El este responsabil de activităţile de cercetare şi expertiză tehnică în cadrul 3Pillar Global. Alături de aceştia, vor susţine prezentări specialişti în dezvoltarea de software şi tehnologii mobile din Cluj şi Timisoara: Gabriel Călin Lazar, Karoly Szanto, Ciprian Grigor, Vlad Zelinschi şi Cassian Lup.

 

Participarea la eveniment este gratuită, iar agenda evenimentului este următoarea:

agenda event 3 pillar

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.
  • Articole similare