Închide

La Târgul de la Negreni vin polițiști de investigare a criminalității economice

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 08, 2015 0 495

La „târgul de la Fechetău”, tradiționalul târg din Negreni vechi de 200 de ani ce are loc în acest weekend la Cluj, vin o mulțime de polițiști care să asigure ordinea publică: rutieri, de investigare criminale, de ordine publică și altele.

Polițiștii descind la Negreni încă de mâine și până în 11 octombrie „pentru prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta buna desfășurare a târgului tradițional de toamnă”, după cum arată IPJ Cluj.
Astfel, în acțiunea de la Negreni sunt angrenați polițiști de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și de transporturi. Aceștia vor acționa pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, precum și a comerţului ilicit, dar și pentru asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal. De asemenea, polițiștii de transporturi vor fi prezenți în zona trecerilor peste calea ferată pentru a nu se înregistra evenimente negative.

În plus, în weekend pentru ca mașinile să poată ieși din târg au fost instituite tronsoane de drum cu sens unic. Astfel, ieșirea mașinilor din târg se va realiza numai după ora 16, pe drumul vicinal denumit ,,Drumul Unirii”, traseu paralel cu DN1 E60.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu