Închide

Kyndall Dykes se întoarce la U BT. De ce doar acum

Sport by Actual de Cluj - iul. 14, 2015 0 360

Kyndall Dykes se întoarce la Cluj, la U BT, după ce în 2011 a făcut parte din echipa ce lua titlul de campioni naționali chiar în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Scopul nostru e să aducem titlul înapoi în oraș și să ridicăm nivelul baschetului practicat de echipa noastră”, a spus el pe site-ul oficial al echipei.

Din 2011 Dykes a jucat pentru echipe din Ucraina și Israel -Galil Gilboa în Israel și Halychyna și Hoverla în Ucraina- iar în sezonul precedent, în retur, a jucat pentru BC Mureș.

Mircea Cristescu spunea încă din ianuarie, la începutul acestui an, că intențiile echipei erau să-l aducă pe Dykes la Cluj – dar că în acel moment existau unele impedimente. „Ne doare inima că îl vedem jucând pentru altă echipă din România, dar noi avem nevoie de conducători de joc. Coșgheteri ca el, într-adevăr, nu prea găsești, însă noi avem în lot jucători valoroși pe acest post și acesta este unul dintre motivele pentru care el nu a venit acum la noi. Noi am vrut și în vară să îl luăm, am vrut și acum doi ani, însă nu s-a putut și cred că și lui îi pare rău”, spunea atunci Cristescu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu