Închide

John Newman revine la Untold

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 24, 2017 0 455

Pe ultima sută de metri, cu două săptămâni înainte, organizatorii celui mai mare festival de muzică din România anunță doi headlineri noi.
La Untold vin și John Newman și Good Times Ahead, anunță azi organizatorii festivalului de muzică ce are loc peste trei săptămâni pe Cluj Arena. Newman revine la Cluj după ce a fost prezent pe scena primei ediții, dar nu și pe scena celei de-a doua.  La doar 27 de ani, artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. “Love me again”, “Blame”, “Give me your love” și altele.

Julio Mejia și Matt Toth sunt doi DJ și producători de muzică house, electro house și hip hop din SUA și vin  pentru prima dată în România cu trupa lor, Good Times Ahead.

Paul Newman și GTA umflă rândurile artiștilor ce mixează la Untold în august – acestea numără în total peste 200 de nume, între care headlineri sunt Afrojack, Armin van Buuren, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas& Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, plus Steve Aoki, Marshmello, Alan Walker, Don Diablo, Lost Frequencies, Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, MO și Tinie Tempah.

A treia ediție a celui mai mare festival din țară, Untold de la Cluj, are loc weekendul viitor, între 3 și 6 august.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu