Închide

Joe Satriani vine la Cluj săptămâna viitoare. De ce nu se mai ține Rock Fall

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 08, 2015 0 779

 

Legendarul chitarist de rock instrumental Joe Satriani va concerta la Cluj, marți, 13 octombrie, pe scena Sălii Polivalente, începând cu ora 19:30. Joe Satriani le promite clujenilor o seară excepțională de rock instrumental, transmit organizatorii. Satriani vine pe scena de la Cluj alături de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară).

Satriani a vândut peste 10 milioane de albume în întreaga lume, fiind desemnat cel mai bine vândut chitarist de rock instrumental al tuturor timpurilor și a fost nominalizat la 15 premii Grammy. În deschiderea concertului, pe scena Sălii Polivalente vine chitaristului sud-african Dan Patlansky. „Joe Satriani reprezintă o inspirație uriasă pentru mine și pentru mulți alții. Este cel mai vizionar dintre chitariști și cel mai influent chitarist al vremurilor noastre. Mă simt extrem de onorat să împart scena cu el”, afirmă Dan Patlansky.

“În momentul de față cererea pentru bilete este mare. Până în prezent s-au vândut 80% din numărul biletelor pe care ni l-am propus pentru acest eveniment. Din experiență, pe ultima sută de metri cererea va fi și mai mare. De aceea, încurajăm studenții, elevii și pensionarii să achiziționeze din timp biletele, având o reducere de 50%. Această reducere a fost expres cerută de artistul Joe Satriani”, a transmis Cristian Petica, director executiv Quantum Media.

Amintim că în august organizatorii îl anunțau pe Joe Satriani ca headliner pentru un nou festival: spectacolul său urma să fie prefațat de alte două zile de concerte, totul sub genericul primei ediții a festivalului ROCK FALL Cluj Festival. Duminică, în 11 octombrie, pe scena Sălii Polivalente urmau să vină Ștefan Bănică Jr., VAMA și RoadKillSoda. Luni urmau clujenii de la Semnal M, alături de Vița de Vie și Phoenix, iar seara de marți, 13 octombrie, era anunțată ca fiind dedicată în exclusivitate lui Joe Satriani.

Între timp, Rock Fall a „căzut”. “Din păcate, timpul (prea scurt) nu a fost de partea noastră, însă promitem că pentru anul 2016 vom pregăti (din timp) un festival de referință pentru clujenii iubitori de muzică rock”, a susţine Cristian Petică.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu