Închide

Joacă Sweet Bonanza CandyLand pentru a câștiga bani reali 

ActualitateSocial by Actual de Cluj - apr. 21, 2023 0 753

Jucați Sweet Bonanza CandyLand de la Pragmatic Play și câștigați premii în bani reali la cazinourile online din întreaga lume. Este un joc cu dealer live, de asemenea, din categoria „game show” datorită decorului său care seamănă cu programele de televiziune (TV) de tip reality show. Mai exact, Sweet Bonanza Candy seamănă cu popularul show Wheel of Fortune (1975). 

Jocul Sweet Bonanza CandyLand este ușor de jucat și fiecare rundă este rapidă, ceea ce îl face un succes ușor în rândul jucătorilor. Iată tot ce trebuie să știți despre el, astfel încât să puteți începe să jucați pe site-ul dvs. preferat de jocuri de noroc:

Caracteristicile de bază ale jocului

Sweet Bonanza CandyLand dispune de toate elementele importante din emisiunile de jocuri TV în direct, inclusiv scena tematică, gazda costumată și jucătorii. Imediat după ce deschideți jocul vă va arăta o rundă deja în desfășurare. Acest lucru se datorează naturii unui joc de cazinou live care se joacă în mod continuu 24/7. Singurul moment în care se oprește este atunci când o nouă gazdă trebuie să intervină pentru a schimba tura cu cea anterioară. 

Roata are șase rezultate posibile, și anume 1, 2, 5 și trei tipuri de runde bonus. Numărul 1 ocupă aproape jumătate din întreaga roată. Există 54 de segmente în joc și ia 23, prin urmare, câștigul său este de 1:1. Numărul 2 ocupă doar 15 și are un câștig de 2:1, iar 5 are 7 segmente, fiecare dintre ele plătind 5:1. Cele trei bonusuri sunt Bubble Surprise, Candy Drop și Sweet Spins, cu 3, 2 și, respectiv, 1 segment fiecare. Plățile pentru fiecare dintre ele se bazează pe un generator de numere aleatoare (RNG), oferindu-vă posibilitatea de a câștiga premii mai mari decât celelalte pariuri.

Reguli de bază ale jocului

Trebuie să așteptați deschiderea ferestrei de pariuri pentru a juca jocul. Odată ce aceasta se deschide, trebuie să plasați pariul (sau pariurile) pe oricare dintre cele șase rezultate. Dacă roata alege rezultatul pe care ați pariat, atunci câștigați premiul în bani care vine cu el. Numerele normale (1, 2 și 5) plătesc fiecare o plată directă în funcție de tabel, în timp ce rundele bonus vă aduc la un nou joc pentru a vă determina recompensa. Recompensele modurilor bonus sunt următoarele:

* -Bubble Surprise: O roată mai mică, cu mai puține rezultate, dar de data aceasta nu trebuie să pariați pe niciun segment. Recompensa dvs. este aleasă aleatoriu între 5:1 și 25:1 sau treceți fie la Candy Drop, fie la Sweet Spins.

* -Candy Drop: Alegeți una dintre cele trei bomboane colorate care vor fi aruncate pe un labirint cu 4 rânduri. Câștigați premiul indicat în buzunarul pe care a aterizat, cu o șansă de câștig de 1.000:1.

* -Sweet Spins: Joacă un joc de păcănele cu 6 role, 5 rânduri și 10 rotiri gratuite. Câștigul tău este suma câștigurilor acumulate din toate combinațiile câștigătoare. 

Sweet Bonanza CandyLand vine cu o altă funcție bonus care se găsește în colțul din dreapta jos al jocului. Este o pârghie numită „Sugar Bomb” pe care ai 3 șanse din 54 de a o nimeri. Dacă o faci, atunci se aplică un multiplicator aleatoriu de la 2x la 10x pe toate segmentele și poți relua jocul. De data aceasta, orice rezultat este câștigul tău, indiferent de pariul tău din ultima rundă. 

Acestea sunt toate caracteristicile uimitoare ale jocului Sweet Bonanza CandyLand. Puteți juca aceste emisiuni de jocuri TV în direct la cazinourile online partenere cu Pragmatic Play, permițându-vă să câștigați atât monede fiat, cât și cripto. Încearcă-l acum și distrează-te pe site-ul tău preferat de jocuri de noroc!

(P)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu