Închide

Jandarmii clujeni, emoționați de proteste. „Am așteptat 12 ani ca lumea să strige jandarmeria, jos pălăria! Sunt mândru. Vă mulțumesc!”

SocialTop News by Catalin Suciu - feb. 03, 2017 0 81269

Jandarmii care au asigurat desfășurarea evenimentelor din Cluj în ultimele zile au primit aprecieri neașteptate din partea publicului.

Huliți de pe stadioane, înjurați sau contestați, jandarmii au primit flori pe 2 februarie. Peste 30.000 de oameni au ieșit în Cluj la protestele împotriva ordonanțelor nocturne adoptate de urgență de Guvernul PSD-Alde.

Dacă la București, la precedentul protest au apărut incidente, la Cluj n-a fost vorba de așa ceva. Mai mult, publicul a împărțit flor jandarmeriei, alții le-au mulțumit prin mesaje arborate pe pânze sau pancarte: „Domnilor jandarmi, știu că și voi vreți să protestați cu noi.” Pe durata celor patru ore, cât a ținut marșul de joi spre vineri, din mulțime s-au auzit și alte mesaje de susținere față de jandarmerie.

Răspunsul jandarmilor a venit și pe paginile de socializare cu haștagul #mulțumim.

„Aprecierile care ni s-au adus ne-au făcut să uităm de frig, de povara de a sta în picioare, de orice impediment….am așteptat 12 ani ca lumea să strige : JANDARMERIA, jos pălăria!sunt mândru!!!!”, a fost mesajul unuia dintre jandarmi.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare