Închide

Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 17, 2021 0 396

Poliția din Cluj e în alertă, după un jaf care a avut loc la o casă de schimb valutar din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca. Un bărbat a amenințat-o pe casieră și folosind un spray iritant, a luat caseta cu bani și a încercat să fugă. A scăpat-o însă, și a reușit să se facă nevăzut.

În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar, relatează dejeanul.ro.

”În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar. La fața locului s-a deplasat echipa operativã constituită la nivelul Ipj Cluj, fiind efectuate investigații pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului faptei, stabilirii imprejurărilor comiterii acesteia, precum și a prejudiciului cauzat. Cercetările preliminare au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase dupa utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societății”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție pentru actualdecluj.ro. Aceștia au precizat că până duminică seara autorul nu fusese încă identificat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu