Închide

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj în această dimineață, între un tir și o dubă, două persoane rănite, traficul blocat o jumătate de oră

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 16, 2021 0 366

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj în această dimineață, între un tir și o dubă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9 dimineața, în localitatea Negreni din Cluj, pe DN1E60, cel mai periculos drum din Cluj din punct de vedere al numărului de accidente grave și mortale. La fața locului au intervenit de urgență două autospeciale de la detașamentul de pompieri Huedin, cu modul de descarcerare, și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Două persoane au fost rănite în accident și transportate de ambulanțe la spital.

Traficul a fost întrerupt aproximativ o jumătate de oră pentru desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale victimelor.

Accidentul a fost provocat de șoferul dubei, un tânăr de 19 ani din comuna Călățele, care se îndrepta înspre Oradea și care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus din sens opus. Șoferul dubei, și un pasager din mașina pe care o conducea, au fost duși la spital.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu