Închide

Iulius Parc, una dintre „scenele” Jazz in the Park. Află ce artiști vor concerta în acest weekend (P)

ActualitateFestivalSocial by Actual de Cluj - sept. 02, 2021 0 842

Primele zile de toamnă vin pe note de jazz în acest final de săptămână, la Iulius Mall Cluj, unde muzica cu influențe de blues și ragtime le va deschide clujenilor lumea infinit surprinzătoare a jazz-ului. Timp de patru zile, Iulius Parc devine una dintre locațiile oficiale ale Jazz in the Park 2021, festival care se desfășoară în mai multe zone ale Clujului.

Iulius Parc va găzdui, în perioada 2 – 5 septembrie 2021Jazz in the Park 2021, un festival ce propune iubitorilor de muzică o călătorie pentru toate simțurile, într-un spațiu inedit, cu artiști efervescenți. Joi2 septembriede la ora 20.30, va avea loc concertul de deschidere susținut de formația balcanică Fanfare Ciocârlia, acesta fiind singurul spectacol din Iulius Parc unde accesul se realizează pe bază de bilet, ce poate fi achiziționat de pe site-ul Entertix.

Vineri, începând cu ora 20.30, pe scenă vor urca Bigg Dimm a’BandEssential Notes și IneffableSâmbătă, evenimentul continuă de la aceeași oră cu JazzyBITLuiza Zan și A-C Leonte, iar duminică, publicul va fi încântat de IordacheArcuș Trio și Beats Remedy. Cei mici sunt așteptați și ei în fiecare zi, în perioada 3 – 5 septembriede la ora 12.30, în Iulius Parc, unde actori talentați îi vor duce în universul magiei. Vineri, împreună cu echipa de la MiniReactor copiii vor „ajunge” în „Tărâmul de mijloc”, sâmbătă vor oferi „O gheară de ajutor”, iar duminicăMagic Puppet le vor prezenta curioșilor „Viața secretă a celor mai neașteptate obiecte”.

Accesul la spectacolele Jazz in the Park se realizează în baza certificatului de vaccinare sau a unui test Real Time negativ (nu mai vechi de 72 de ore) ori a unui test antigen. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial la festivalului.

Vino la Iulius Mall Cluj și lasă-te purtat de ritmurile Jazz in the Park!

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu