Închide

Iordănescu a cerut, CFR nu i-a adus. Antrenorul așteaptă 6 fotbaliști, au sosit doar 2

Sport by Catalin Suciu - iun. 29, 2018 0 1046

Timpul trece, iar CFR Cluj a făcut doar două transferuri perspectiva sezonului extrem de încărcat ce urmează. Angranată în mai multe competiții, formația lui Edward Iordănesc are nevoie urgentă de întăriri.

De altfel, la prezentarea oficială din urmă cu două săptămâni, antrenorul a vorbit deschis despre necesitatea aducerii unor fotbaliști.

„Obiectivele sunt câștigarea campionatului, a cupei, supercupei și participarea într-o grupă europeană. E important să intrăm într-o grupă europeană. Contează cât de repede ne reorganizăm, completăm lotul și ne pregătim. E foarte important să avem lotul format cât mai repede posibil. Trebuie să fim atenți și la transferurile care vor veni, patru-cinci-șase jucători importanți”, a povestit tehnicianul.

Asta, în condițiile în care CFR și-ar fi păstrat același lot și pentru stagiunea care urmează. Între timp, fundașul central Kevin Boli a plecat în China, la formația antrenată de Dan Petrescu, iar Deac este și el pe picior de plecare, fiind dorit tot de Dan Petrescu.

„Căutăm acum un fundaș central, sperăm să vină până plecăm în al doilea cantonament”, a spus și diretorul sportiv Bogdan Mara.
CFR Cluj i-a adus în această pauză competițională pe fundașul stânga Andrei Radu, pentru a acopri postul ocupat de Mario Camora și pe mijlocașul croat Mate Maleș, ultima dată la Rijeka.

„Avem supercupa, avem încă trei competiții. E o listă cu jucători pe care vrem să-i aducem. Este o prioritate acum să aducem acum, cât mai repede. Să vedem în ce măsură putem să-i aducem, dar eu cred că CFR are suficiente atuuri să convingă jucătorii să vină aici”, a mai precizat Iordănescu.

Supercupa României e programată pe 14 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova, acolo unde CFR o va întâlni pe Universitatea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare