Închide

CFR își pierde doi fotbaliști esențiali! Iordănescu trage un nou semnal de alarmă: „Să ne mișcăm rapid, timpul trece foarte repede”

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 01, 2018 0 977

CFR Cluj a plecat în al doilea cantonament al verii, în Polonia, dar veștile nu sunt cele mai bune pentru antrenorul clujenilor.

Iordănescu poate rămâne fără doi oameni de bază din sezonul trecut. Ciprian Deac e pe picior de plecare în China, la formația lui Dan Petrescu, în timp ce Omrani n-a făcut nici deplasarea în Polonia, aflându-se în conflict cu oficialii CFR-ului, pe care i-a acuzat că i-ar fi falsificat semnătura pe contract.

Potrivit impresarului lui Bilel Omrani, contractul jucătorului s-a încheiat pe 30 iunie. Vestea și mai proastă pentru clujeni este că atacantul francez vrea să semneze cu FCSB, rivala la titlu din sezonul viitor.

Telenovela plecării lui Omrani la FCSB a început în iarnă, după ce Gigi Becali a anunțat că jucătorul nu şi-a prelungit contractul şi urmează să ajungă gratis sub comanda lui Nicoale Dică. CFR a precizat că atacantul şi-a prelungit contractul şi clauza de reziliere a fost mărită de la 200.000 de euro la 2 milioane de euro. Fotbalistul și impresarul acestuia susțin că semnătura de pe noul contract este falsă, prezentând și 0 expertiză grafologică care atestă acest lucru. De altfel, ei s-au adresat și comisiilor din cadrul federației pentru a certifica faptul că francezul este liber de contract.

În vârstă de 25 de ani, Omrani a evoluat în 30 de meciuri oficiale în sezonul precedent, reuşind să înscrie de nouă ori şi să paseze decisiv în cinci rânduri.

Cea mai grea pierdere, însă, pentru CFR e Ciprian Deac. Mijlocașul ajuns și om de bază la națională în mandatul lui Cosmin Contra este ademenit cu un salariu cu multe zero-uri din China. La iar 33 de ani, e greu de crezut că mijlocașul nu va accepta un final de carieră care să-i asigure o liniște financiară după retragere.

Pus în dificultate, Iordănescu a tras deja mai multe semnale de alarmă. „Timpul este foarte scurt, ne trebuie întăriri, e nevoie urgentă de transferuri și mi-aș dori să nu mai plece nici un fotbalist. Avem patru partide de verificare în Polonia, foarte puține și timpul este limitat pentru că începe sezonul”, a spus tehnicianul.

Două mutări a realizat campioana în pauza competițională. I-a adus rezervă lui Mario Camora, pe fundașul Andrei Radu și l-a înregimentat pe Mate Males, un mijlocaș croat de 29 de ani, de la Rijeka.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare