Închide

Învinși în prelungiri. Au jucat la egal și-au plătit la final! „U” mai are de tras pentru salvarea de la retrogradare

Sport by Catalin Suciu - mai 04, 2014 0 225

Echipa lui Teja a pierdut în ultimele secunde partida cu Viitorul , de la Chiajna, Dică marcând în minutele suplimentare.

foto:universitateacluj.ro

foto:universitateacluj.ro

 Partida era programată să înceapă la 19:30, dar ploaia le-a dat peste cap planurile ambelor formații. Cu o întârziere de o oră meciul a început, în cele din urmă, iar Viitorul și-a trecut în cont două mari ocazii, prin Mitriță (6) și Dică (7). “Studenții” nu s-au trezit din letargie și același Dică a ratat o nouă ocazie, șutând puțin pe lângă poartă, de la marginea careului (23). “U” a dat semene de revenire târziu, după prima jumătate de oră, însă Lemnaru pare că și-a depășit numărul de goluri, 13, și nu mai găsește plasa adversă. Și-a întors frumos doi adversari, și-a pus mingea pe stângul, dar a tras slab, pe centrul porții, iar Balauru a prins fără probleme (33).

În repriza secundă Universitatea a echilibrat jocul, ieșind mai mult din propria jumătate. Elevii lui Teja puteau chiar să înscrie prin Lungu, dar Balauru i-a blocat trasorul (62).
Viitorul n-a mai contat deloc în meci, Universitatea s-a mulțumit cu remiza, dar a fost pedepsită în prelungiri. Marin a executat o lovitură liberă, Dică s-a înălțat și a deviat pe spate mingea la colțul lung, iar trupa lui Hagi a luat 3 puncte mari în lupta pentru evitarea retrogradării.

“U” rămâne cu 36 de puncte , ocupă locul 11 , iar joi va primi vizita Stelei.

Echipele de start:

“U”: Veselovski – Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop –  Bucșa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, Nicu – Lemnaru

Viitorul: Balauru – Manea, Larie, Mitrea, Toșca – Daminuță, Lazăr – Mitriță, Dică, Tănase – Gavra

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.