Închide

Învinsă la Arad, U Cluj se scufundă în clasament, dar antrenorul nu dezarmează: Eu nu o să joc niciodată la ciupeală!

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 14, 2022 0 156

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu UTA, din deplasare, scor 1-2, și e penultima în campionat, cu doar două puncte în cinci meciuri.

Trec etapele, iar Universitatea nu reușește deocamdată să adune puncte. Are doar două egaluri, cu FCSB și CSU Craiova, pierzând apoi următoarele trei jocuri. Ultimul, la Arad, sâmbătă. UTA a marcat la primul șut pe poartă, în minutul 6. Vuckevic a centrat din dreapta, iar Postolachi a înscris din voleu, fiind nemarcat în mijlocul careului.

UTA a atacat mai mult, dar Universitatea a reușit să restabilească egalitatea. Pires a recuperat o minge în stânga, a pasat perfect în fața porții, iar Bălan l-a învins pe Iacob (36).

După pauză, UTA a atacat mai mult, iar studenții au cedat pe final. Cascini a pătruns liber în stânga și a șutat din unghi, iar Brănescu a fost păcălit. Fluier final, 2-1 pentru UTA.

„Ne lipsește și șansa. Nu am făcut un meci rău, dar trebuie să fim mai atenți. E foarte frustrant când te uiți pe statistici, nu mă refer la acest joc, ci la celelalte, și vezi că ai fost superior adversarului în multe momente, dar nu reușești să câștigi, să aduni puncte. Am avut și două penalty-uri ratate două etape la rând. Trebuie să fim foarte puternici mental. Eu nu îmi voi schimba stilul niciodată, am jucat la un nivel înalt, am câștigat și trofee, iar fotbalul înseamnă să joci, să antrenezi faza ofensivă, să ataci. Eu nu voi juca niciodată la ciupeală”, a spus antrenorul Universității, Erik Lincar, la finalul partidei.

UTA ARAD: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Isac, Cascini, Matei – Jobello, Postolachi, Otele

REZERVE: Balauru, Maxim, Pătlăgică, Șteau, Negoescu, Stahl, Ubbink, Ademi, Keșeru

ABSENȚI: Dobrescu (suspendat), Erico (accidentat)

ANTRENOR: Ilie Poenaru

U CLUJ: Brănescu – Romeo, Filip, Ispas, Briceag – Purece, Pires, Haită – Chipciu, Bălan, Hlistei

REZERVE: Gorcea, Baravykas, Simion, Pîrvulescu, M. Moraru, Hofman, Boiciuc, Fernandes

ANTRENOR: Erik Lincar

Foto: UTA Arad/ facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.