Închide

Investiții de peste 2,4 milioane lei pentru dotarea școlilor din Florești cu echipamente digitale sau mobilier modern

ActualitateAdministrațieEducaţie by Actual de Cluj - iun. 16, 2023 0 42

Administrația locală din Florești va direcționa peste 2,4 milioane de lei pentru modernizarea școlilor din comună. Potrivit unui anunț făcut de primarul Bogdan Pivariu la finalul anului școlor, vor beneficia de echipamente digitale, mobilier și materiale didactice: Școala Gimnazială Luna de Sus, Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Dumitru Tăuțan” și Grădinița cu Program prelungit Prelungit.
În unitățile de învățământ din Floreștivom avea parte de următoarele investiții: înființare și dotarea a 2 laboratoare de informatică, un laborator de fizică, un laborator de bilogie, un laborator multidisciplinar, dotarea sălilor de clasă cu table interactive, laptop-uri și sistem all in one, sistem de sunet, cameră pentru videoconferințe, imprimantă multifuncțională, scaner portabil pentru documente. Se vor achiziționa și alte dispozitive și echipamente tehnologice adaptate nevoilor identificate la nivelul fiecărei unități de învățământ, utilizate în scop didactic și care să asigure desfășurarea optimă a procesului educațional”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu la terminarea anului școlar.
De infestiții vor beneficia: Școala Gimnazială Luna de Sus, Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Dumitru Tăuțan” și Grădinița cu Program prelungit Prelungit.
sursă foto: Facebook/Bogdan Pivariu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu