Închide

Învățător din Jucu, dosar penal după ce a agresat un elev de 8 ani

ActualitateTop News by Catalin Suciu - mart. 11, 2018 0 474

Un profesor din comuna Jucu s-a ales cu dosar penal după ce, în timpul repetițiilor pentru serbarea de 8 martie, și-a lovit cu arătătorul din lemn un elev din clasa I.

Mama copilului l-a dus la IML Cluj, de unde-a scos un certificat medico-legal, arătând că băiatul necesită îngrijiri medicale pentru o zi. Femeia a depus și o plângere la Inspectoratul de Poliție, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat pentru actualdecluj.ro că „profesorul l-ar fi lovit cu un indicator din lemn pe elev în 7 martie, după ce acesta ar fi fost obraznic în timpul repetițiilor pentru serbarea de 8 martie. Mama elevului a depus o plângere la unitatea de poliție și s-a prezentat cu băiatul la IML pentru obținerea unui certificat medico-legal, stabilindu-se că a avut nevoie de îngrijiri medicale de o zi”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.