Închide

Inundații în Cluj: 50 de apeluri la pompieri în jumătate de oră, 7 echipaje simultan pe teren UPDATE Care sunt cele mai afectate străzi

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 24, 2016 0 673

Nu mai puțin de șapte echipaje de pompieri din două subunități ale ISU Cluj intervin în aceste momente pentru scoaterea apei din subsolurile mai multor imobile din divese locuri din Cluj-Napoca și Florești după aversele din ultimele două ore.

De altfel ANM a emis cod o avertizare de cod portocaliu, într-un interval de aproximativ 30 minute fiind înregistrate peste 50 de apeluri care solicitau intervenția pompierilor pentru a scoate apa din subsolurile imobilelor de locuințe.

Mulți clujeni au filmat puhoaiele care s-au abătut deasupra Clujului în ultimele două ore: în multe cartiere a plouat cu grindină cât ouăle de prepeliță și multe străzi au fost inundate.

Sau vedeți mai jos centrul orașului, susprins de un clujean în mijlocul furtunii cu grindină:

UPDATE Pompierii spun că cele mai mari probleme le-au avut în zona de nord-est din Cluj-Napoca, cum ar fi Piața Gării, străzile Tudor Vladimirescu, Decebal, Războieni, Corneliu Coposu, Maramureșului, Septimiu Mureșan, Cetății, Alexandru Vlahuță, Suceava, Bulevardul Muncii și Calea Baciului.

Străzile Doinei și Vișinilor au fost mai afectate din cauza ieșirii din albie a unui pârâu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu