Închide

„Între Șoimeni și Vultureni, de o săptămână se scurge apa pe carosabil și îngheață. Nu ineresează pe nimeni”, sesizează un clujean pe grupul InfoTrafic

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 25, 2022 0 215

Robert Biro arată pe grupul InfoTrafic cum de mai bine de o săptămână pe un drum județen continuă să se scurgă apă, formându-se sloiuri de gheață, fără ca autoritățile să fi remediat problema. „Autoturismele de abia mai pot circula, pe mijlocul străzii, pentru a evita gheața.

„DJ 109 A, pe raza comunei Vultureni,  mai exact între Șoimeni și Vultureni, de o săptămână se scurge apa pe carosabil și s-au format niște sloiuri de gheață. La ora actuală aproape ca nu se mai poate trece, se circula doar pe două urme pe mijlocul carosabilului, chiar nu interesează pe nimeni.”, a relatat Robert Biro.

Un alt localnic comentează că situația e similară și în alte locuri din județ, fiind indicată inclusiv strada din fața Primăriei Chinteni.

„Dacă nici în fața Primariei Chinteni, unde tot așa curge apa pe drum și îngheață, nu s-au luat măsuri, mă îndoiesc, că la câțiva kilometri distanța, în câamp, se va autosesiza cineva! Așteptăm primăvara să dispară de la sine”, a scris cu ironie un alt clujean.

sursa foto: captura infotrafic/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu