Închide

INTERVIU Cutia cu amintiri: Panin și primul titlu al CFR-ului

Sport by Catalin Suciu - nov. 05, 2015 0 265

Cristian Panin a rememorat pentru site-ul oficial al clubului cele mai importante momente ale carierei sale, una începută la Arad și încheiată la CFR. Acum , fostul fundaș e team-manager în Gruia…

„Cel mai frumos moment la CFR e cel mai lung drum pe care l-am făcut vreodată, cel cu duba jandarmeriei, după meciul de pe Moina, din parc, până la stadionul nostru. Atunci, bucuria primului titlu, a fost de nedescris. Nu ne venea să credem, în toată bucuria noastră, ce am realizat. Întâlnirea mai apoi cu fanii la stadionul nostru este un moment memorabil în cariera mea de jucător și a tuturor celor care erau atunci la echipă. A fost o explozie de bucurie când am ajuns la stadion, toată lumea ne îmbrățișa, am stat 2-3 ore cu suporterii care au invadat terenul și deja la boxe se auzea imnul Champions League…Niciunul dintre jucătorii cu care eram în acea vreme la CFR nu câștigaseră vreun trofeu până atunci, niciunul nu câștigaserăm un trofeu în carierele noastre. Este o diferență ca de la cer la pământ între a te gândi ce înseamnă câștigarea unui trofeu și a fi efectiv acolo, implicat 100% în tot drumul până la câștigarea lui”, a spus Panin.

CFR-ul a câștigat primul titlu pe 7 mai 2008, pe stadionul Universității, echipă retrogradată la vremea respectivă. Cadu a marcat singurul gol al partidei, din penalty, meci rămas în memoria colectivă și ca urmare a scandalului „Valiza”. Steaua trimisese prin Toni Doboș, președinte la U Cluj, o valiză cu bani care urma să ajungă la jucătorii Universității în cazul în care aceștia ar fi încurcat-o pe CFR. Steaua și CFR se aflau în luptă directă pentru titlu.

Interviul cu Panin poate fi citit integral AICI

Panin2

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare