Închide

Intersecție aglomerată în Grigorescu, primăria decide sens giratoriu dar nu-l amplasează nici după jumătate de an. Ce soluții există

Administrație by Actual de Cluj - aug. 19, 2015 1 462

La jumătate de an de când s-a decis amplasarea unui sens giratoriu într-o intersecție aglomerată din cartierul Grigorescu, șoferii formează în continuare ambuteiaje, mai ales când plouă așa cum e azi, pentru că sensul giratoriu n-a mai fost amenajat.

Unul dintre consilierii locali, Ioan Bîldea (PNL), cere acum Primăriei urgentarea amplasării sensului giratoriu în intersecția străzilor, Donath, Tăietura Turcului și Eremia Grigorescu, având în vedere că decizia de amplasare datează deja din 23 ianuarie. „În ședința Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației din 23 ianuarie s-a decis realizarea acestei girații experimentale, urmând ca în funcție de eviciența acestei măsuri să se hotărască asupra amenajării. Au trecut aproape opt luni de zile de la data deciziei și nu s-a întâmplat nimic. Având în vedere traficul intens din intersecție, mai ales dimineața și după-masa când se formează cozi de mașini pe cele trei străzi, insist pentru urgentarea montării acestui sens giratoriu, mai ales că o dată cu începerea anului școlar zona va fi și mai aglomerată”, arată Bîldea într-o adresă remisă astăzi Primăriei.

Un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare