Închide

Internațional de tineret al României, așteptat la U Cluj

Sport by Catalin Suciu - ian. 06, 2018 0 1553

După ce a reușit să-l împrumute pe atacantul Cristian Ene de la Viitorul, Universitatea bifează o nouă mutare în această pauză competițională.

Este vorba de fundașul central Virgil Ghiță (19 ani), cel care a debutat deja pentru echipa de seniori de la Viitorul. El este și internațional român U21 și unul dintre produsele academiei de la Ovidiu. De altfel, Ioan Ovidiu Sabău, managerul lui „U”, relata recent pentru actualcluj.ro că așteaptă 3-4 fotbaliști la Universitatea, toți de la Hagi.

“Vrem doi, chiar trei fotbaliști de la el. Ne-am întâlnit, am discutat, ne facem planuri. Își face și el unele calcule, mai vede ce se întâmplă în această perioadă de transferuri, poate mai vinde pe cineva, dar până pe 12, când pleacă în cantonament, vom avea și răspunsuri. Sunt fotbaliști tineri toți, talentați, care joacă și la loturile națioanale ale României. Cu experiență nu aducem acum pentru că avem. Avem și calitate, experiență, avem și jucători tineri. Plus că e foarte greu să transferi nume importante la Divizia C. La B mai discuți, dar în liga a trei e mai greu”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

foto: frf.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare