Închide

Interesați de voluntariat? Se face târg cu ONG-uri la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 12, 2016 0 514

În caz că vreți să vă implicați în acțiuni sociale ori pur și simplu vă interesează cu ce se ocupă asociațiile de la Cluj, aveți ocazia să vă întâlniți săptămâna viitoare, în târg, cu reprezentanții câtorva ONG-uri care vor să își prezinte activitatea. Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj organizează între 19-20 octombrie Târgul Cluj Initiative for Volunteering and Involvement (CIVI). Evenimentul este dedicat tuturor celor care doresc să afle mai multe detalii despre organizațiile non-guvernamentale din municipiu și are loc în Casino-ul din Parcul Central.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să interacționeze cu peste 20 de ONG-uri care vor fi prezente în ambele zile la aceast eveniment. „Scopul acestui demers este de a înlesni legătura dintre studenți, tineri sau orice rezident al Clujului și reprezentanții asociațiilor, care au rolul de a-i informa pe potențialii voluntari despre proiectele desfășurate de către aceștia”, explică inițiatorii demersului.

Printre ONG-urile care vor fi prezente la CIVI se numără: Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, Incubator107 Cluj, Asociația Studenților Psihologi din România (ASPR), Board of European Students of Technology (BEST), Fundația pentru Implicarea Tinerilor, Centrul Family First, AEGEE, Asociaţia Centrul pentru Dialog European și Diplomație Culturală (DEDiC), Asociația Studențească PhiloHistoRiSs (ASPH), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (Proiectul Pata-Cluj), Liga Apărării Drepturilor Omului (LADO), Institutul Român pentru Acțiune, Cercetare și Instruire în Domeniul Păcii din România (PATRIR), Societatea Studenţilor Europenişti (SSE), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”, Cluj, Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj Napoca (OSUT), Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA, AIESEC, Beard Brothers, Business Ladies Club, Fundația Dezvoltarea Popoarelor, eLiberare.

În cele două zile, evenimentul se va desfășura de la ora 11 la ora 17, iar accesul este gratuit. Proiectul se află la prima ediție și este realizat de către UN Youth Cluj în parteneriat cu primăria locală.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare