Închide

Întâmplare de film în comuna Cășeiu: răpire cu căruța la Rugășești, răpitorul a fost arestat

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 10, 2019 0 173

O întâmplare demnă de film a avut loc în urmă cu două zile în comuna Cășeiu. Un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns după gratii, fiind acuzat de lipsire de libertate, după ce a vrut să își ducă din nou acasă, forțat, cu căruța, fosta iubită, o minoră de 15 ani, relatează dejeanul.ro.

Totul s-a întâmplat în data de 3 august. Adolescența în vârstă de 15 ani avea o relație de aproximativ trei săptămâni cu bărbatul de 19 ani, însă nemulțumită fiind de comportamentul acestuia față de ea, a decis să plece de la el. Mai mult, s-ar fi îndrăgostit de un alt băiat din Rugășești și s-a mutat acasă la acesta. Fostul iubit al fetei însă a vrut să o aducă înapoi, astfel că a înhămat caii la căruță și a pornit după ea.

A găsit-o în casa actualului iubit, de unde a luat-o cu forța, a pus-o în căruță și a pornit cu ea spre Cășeiu. Pe drum însă, a apărut noul iubit al fetei, care a încercat să o salveze, dar cum nu a reușit, a sunat la poliție. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului în scurt timp și au „eliberat-o” pe tânăra din căruța fostului iubit, iar pe acesta l-au dus la audieri. L-au reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, magistrații au decis ca acesta să își petreacă următoarele 30 de zile în spatele grațiilor.

Există suspiciunea și că acesta o obligă pe minora să se prostitueze în beneficiul lui, însă acest lucru va fi stabilit în urma cercetărilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu