Închide

Instalații artistice și spectacole digitale interactive produse de studenți împreună cu artistul austriac Klaus Obermaier în colaborare cu studenții clujeni, în expoziție la Centrul de Interes

ActualitateCultură by Actual de Cluj - apr. 11, 2022 0 195

Rezultatele colaborării dintre artistul austriac Klaus Obermaier și studenți ai masterului Digital Interactive Arts din cadrul Facultății de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au fost reunite în cadrul expoziției  ”INTERACTIVIUM”, deschisă publicului la Centrul de Interes. Aceasta poate fi vizitată doar în data de 15 aprilie, începând cu ora 20:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes de pe strada Fabricii de Chibrituri 9A.

„”INTERACTIVIUM” este o expoziție care cuprinde mai multe instalații și spectacole digitale interactive. Tema acestei manifestări artistice este interacțiunea, în toate aspectele ei. Expoziția este concepută astfel încât să ofere publicului oportunitatea de a reflecta asupra a ceea ce înseamnă ”interacțiunea” și cum ne afectează ea percepția. Artiștii din line-up-ul expoziției își propun să ridice întrebări fundamentale care stau la baza vieții de zi cu zi, cum ar fi: ”Ce înseamnă să fii om?”, ”În ce fel sunt conectate simțurile?”, ”Care este limita dintre om și mașină?”, arată Centrul de Interes.

Evenimentul îi aduce la Centrul de Interes pe artistul austriac Klaus Obermaier și pe Cristina Pop-Tiron, Bogdan Dumitraș, Toma Bărbulescu, Iustin Filip, Lucia Codreanu, Jura Ruža și Florin Marc de la programul de masterat Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai.

Mai multe informații pe www.facebook.com/centruldeinteres.

sursă foto: Centrul de Interes

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare