Închide

Inspectorii ANAF au văzut prea multe filme cu spioni: În Operațiunea „Cristal”, descind la centrele de gros din țară, inclusiv la Cluj, după „deplasări la fața locului în haine civile pentru culegerea informațiilor”

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 19, 2015 0 849

Inspectorii Antifraudă descind azi, într-o operațiune de amploare, la centrele de gros din țară, într-o operațiune cu nume de cod.
Operațiunea „Cristal” de azi face parte din strategia de combatere a evaziunii fiscale din zona en gros-urilor, astfel că inspectorii antifraudă descind azi – și o vor face zilnic până în 25 octombrie – în controale operative și verificări de documente în firmele din centrele de gros din toate complexurile comerciale de gen din țară.
Operațiunea numără puricări la 60 de centre de gros din țară, inclusiv unul la Cluj – centrul de gros AgroTransilvania din Dezmir, folosit acum mai mult ca sursă de alimentare cu legume și fructe a piețelor Clujului. Pentru pregătirea operațiunii ce începe azi, inspectorii ANAF au efectuat în ultima jumătate de an acțiuni de documentare pentru fiecare centru de gros din țară, inclusiv „deplasări la fața locului, în haine civile, pentru culegerea informațiilor direct de pe teren”.

20151019100555_cp _1192_19.10.2015

Nici un comentariu

Scrie un comentariu