Închide

InfoArieș: Proiectul fotbalistic cu juniori al FC Arieșul a eșuat. Cum sparge Primăria Turda 1,2 milioane de lei cu echipa de fotbal

Din județ by Actual de Cluj - oct. 22, 2019 0 132

”Întrebați-l pe Sălăgean cu ce juniori U20 va juca FC Arieșul, la anul în campionat”, spune părintele unui fotbalist turdean. Proiectul anunțat acum câțiva ani, prin care clubul de fotbal va fi ”o pepinieră de tineri fotbaliști”, este eșuat, cred părinții unor tineri fotbaliști.
FC Arieșul Turda a devenit un aspirator de bani publici care ”sparge” peste 1 milion de lei anual. Care sunt beneficiile, dar mai ales în folosul cui?
Potrivit regulamentului FRF echipa clubului e obligată să joace cu juniori formați național sub vârsta de 20 de ani. Arieșul nu mai folosește în principal tineri formați la Turda ci împrumutați de la alte cluburi.
În timp ce reprezentanții clubului vorbesc despre eficiență și alegeri tehnice, părinții unor fotbaliști turdeni vorbesc despre orgolii, prostie și moduri aiurea de a cheltui bani. ”Între jucătorii aduși de la Cluj și cei de la Turda nu sunt diferențe calitative. Dar dai salarii, dai prime și ai cheltuieli de transport pentru jucători din altă parte. Unde sunt juniorii formați la Turda”, spun părinții nemulțumiți. Tot ei dau răspunsul: au fost fugăriți de actuala conducere a clubului.
Tensiunile din echipa de fotbal de la Turda au izbucnit într-o formă dură, publică, la meciul turdenilor de la Cisnădie când părinți și reprezentanți ai clubului s-au înjurat pe stadion. Citește întreg articolul pe infoaries.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags